Search Menu

Akcija urejanja poti 2018 - Bistriška planina

V soboto in nedeljo (7.-8. april) bo spet potekal evropski vikend urejanja poti, ki ga razpisuje IMBA Europe. Gorski kolesarji bomo tudi v Tržiču pridni, v nedeljo (8.4.2018) bosta potekali akciji na dveh poteh z Bistriške planine - na Planince in na Ravne (Rock'n'roll).

Lanska ekipa na Bistriški planini, foto: Jernej Šarkan

S poti bomo odstranili listje in veje, ki jih je prinesla zima, ter po potrebi uredili odvodnjavanje. Ker vemo, da si tudi ti družbeno odgovorna/odgovoren in želiš kolesariti po lepo urejenih poteh, te vabimo, da se nam pridružiš.

Udeleženci akcije se bomo zbrali v nedeljo (8.4.2018) ob 9h:

  • skupina Planince pri kapelici pod Sv. Jurijem, kjer planinska pot pride na cesto; vodja Uroš Ribič, tel. 041 675 760,
  • skupina Rock'n'roll na nadvozu čez ljubeljsko cesto pod Cenovo gubo, kjer planinska pot pride na Ravne; vodja Andrej Remškar, 031 670 703. 

Delo bo predvidoma trajalo do 14.30 ure, ob 15h bo malica za vse udeležence v pizzeriji Dolhar. Malico časti občina Tržič!

Prinesite delovne rokavice in orodje, če ga imate - grablje, lopate, rovnice, krampe, ročne žage in drugo.

Zaradi lažje organizacije in koordinacije prosimo, da se prijaviš po elektronski pošti na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Povej, na kateri lokaciji boš sodeloval/a in kakšno orodje lahko prineseš. Za nekaj orodja bomo poskrbeli organizatorji.

Več informacij: Andrej Remškar, Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. , 031 670 703

P.S.: V majskem terminu (vikend 5.-6. maja) bo predvidoma potekala akcija na Zelenici, kjer bomo urejali Graničarsko pot.